17 Ιουλ 2020

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019-20




Ένας πρώτος απολογισμός των δράσεών μας έχει γίνει εδώ: 



Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για πληροφορίες και όμορφες αναμνήσεις.


Εκδηλώσεις, αποτελέσματα εξετάσεων και επιπρόσθετες δραστηριότητες για όλα τα τμήματα από Σεπτέμβριο μέχρι Μάρτιο:




























Η συνεχής προσπάθειά μας κατά τη διάρκεια της "καραντίνας":


















Στη λήξη ενός τόσο απαιτητικού και περιπετειώδους κύκλου μαθημάτων, συγκεντρώσαμε τις σημαντικότερες διαδικτυακές αναρτήσεις που λειτουργούν ως καταγραφή της δουλειάς μας κατά τη σχολική χρονιά 2019-20. Ενθουσιαστήκαμε στη θύμηση τόσων όμορφων στιγμών και μας προκαλέσε έκπληξη ο αριθμός και η ποικιλία των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που είχαμε προλάβει να διοργανώσουμε για κυριολεκτικά όλα τα γλωσσικά επίπεδα πριν την επιβολή της πασίγνωστης "καραντίνας", αλλά και η συνέχιση της προσπάθειας για ομαλή ροή της μαθησιακής διαδικασίας παρά τις αντίξοες συνθήκες.


Όλο το δυναμικό του σχολείου μας έδινε συνεχώς δυναμικό παρών. Εκτός από την κυρία Χριστίνα, τη φαντασία στο σχεδιασμό εκπαιδευτικών events και το αστείρευτο κέφι με όλα τα τμήματα, πώς είναι δυνατόν να μην τονιστεί η αδιάκοπη προσφορά της σούπερ σταρ μας κυρίας Μαρκάκη, the grammar guru όπως συχνά την αποκαλούμε, που βοηθάει με μαγικό τρόπο όλα τα παιδιά να καταλάβουν, να θυμούνται και να παράγουν τα δυσκολότερα γραμματικά (και όχι μόνο) φαινόμενα. Βασισμένη σε ένα σύστημα που έχει εκείνη δημιουργήσει και εδραιώσει τα τελευταία 44 χρόνια, η κυρία Μαρκάκη καθιστά αναπόφευκτη την επιτυχία στην εμπέδωση γνώσης και συνεπώς στις εξετάσεις διπλωμάτων, με την παρουσία και καθοδήγησή της.


Ευχαριστούμε βεβαίως θερμά και τον καθηγητή μας, τον αγαπημένο των μικρών και μεγάλων υποψηφίων για τα διπλώματα Cambridge και Michigan, κύριο Ben για όλα όσα πρόσφερε στους μαθητές μας. Με αφιέρωση προσωπικού χρόνου, κάλυψε την ύλη, αλλά κυρίως μετέδωσε ουσιώδεις γνώσεις στα παιδιά, πάντα με αγάπη, ευγένεια και καλή διάθεση. Η διάθεση για αυτοβελτίωση και μάθηση είναι δεδομένη δίπλα στον Ben!


Ο κύριος Μιχάλης δε, γνωστός στους μικρούς του fans ως Mr Michael, πάντα με φωτογραφική ετοιμότητα και συνεχώς βρίσκοντας λύσεις σε κάθε λογής τεχνολογικού ή άλλου προβλήματος εν ριπή οφθαλμού, στάθηκε πραγματικός σύντροφος και σύμμαχος στο γνωστικό ταξίδι μιας ακόμη σχολικής χρονιάς.


Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους γονείς που βοήθησαν στο δύσκολο έργο της σωστής ολοκλήρωσης κάθε τάξης, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες στο σπίτι για να συνεχιστεί η χρονιά όπως έπρεπε. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που πάντα μας δείχνετε. Με τέτοια συνεργασία σχολείου-οικογένειας, τα παιδιά αναμφίβολα βγαίνουν νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου