25 Αυγ 2020

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Είμαστε τόσο απασχολημένοι πανηγυρίζοντας που δε σας είπαμε ότι είχαμε καταπληκτικά αποτελέσματα σε ECPE (Michigan Proficiency- C2), ECCE (Michigan B2) και Cambridge KET (B1). Ναι, όλη η χαρά μαζεμένη σήμερα! 

Τα αστεράκια μας έσκισαν για άλλη μια φορά, με σούπερ άριστους βαθμούς στην προφορική εξέταση (150 στα 150 στο ΚΕΤ και 950 στα 1000 στο ECCE) αλλά και στο ακουστικό κομμάτι (1000 στα 1000 στο ECCE). Στο κομμάτι της γραμματικής-λεξιλογίου-κειμένων του 'lower' ECCE αλλά και του proficiency (ECPE GCVR- ένα από τα πιο απαιτητικά) είχαμε βαθμούς όπως 950 στα 1000. Με βροχή από Α στα ΚΕΤ, όπως φαίνεται στο διάγραμμα. 

Λάβαμε επίσης και τα αποτελέσματα για PET (B1+) και FCE (B2) Cambridge σήμερα, με κάποιους υποψηφίους να κατακτούν άνετα Α στο PET και Β στο FCE. Η υπερηφάνεια των διδασκόντων δεν περιγράφεται! 

Σε μια τόσο απαιτητική χρονιά, κατορθώσαμε όλοι μαζί το καλύτερο μαθησιακό αποτέλεσμα για όλους! Πάντα με επιμονή και αφοσίωση στους μαθητές μας. Και εις ανώτερα στους εκπληκτικούς μας bloggers!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου