Ο χειρισμός του ιστολογίου

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιό μας. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα νέα και τη δράση του σχολείου μας, καθώς και για διάφορα εκπαιδευτικά θέματα και ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Επίσης, θα βρείτε ποικίλες ομάδες συνδέσμων σχετικά με την εκμάθηση και διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας.
Για να βρείτε λεπτομέρειες για ένα συγκεκριμένο θέμα, χρησιμοποιήστε το κουτί αναζήτησης στη πάνω αριστερή γωνία της σελίδας ή γράψτε τη λέξη-κλειδί στο κουτί αναζήτησης που υπάρχει στη δεξιά στήλη της σελίδας. Διαφορετικά, εντοπίστε τον κατάλογο θεμάτων που βρίσκεται παρακάτω στη δεξιά στήλη.
Για να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα μετά τη περιήγησή σας, κάντε κλικ πάνω στο τίτλο του ιστολογίου.
Αν επιθυμείτε μια σύντομη περιήγηση στα blogs του σχολείου μέσω διαφανειών με παράλληλη επεξήγηση των βασικών ενεργειών ενός χρήστη των ιστολογίων μας, κάντε κλικ εδώ. Για μια αναλυτικότερη περιήγηση σε διάφορες σελίδες μας και για μια λεπτομερή περιγραφή του τρόπου που μπορείτε να αφήνετε σχόλια κάτω από οποιαδήποτε ανάρτησή μας, δείτε τις διαφάνειες που παρουσιάσαμε σε μια συνάντηση γονέων.


Σημείωση: Ακόμα και αν τα ιστολόγια δεν έχουν ακριβώς την ίδια εμφάνιση με την απεικονιζόμενη στις παρακάτω διαφάνειες, σίγουρα αυτές θα βοηθήσουν στη κατανόηση μερικών βασικών λειτουργιών των ιστοσελίδων μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ