9 Φεβ 2018

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 2018

Παντομίμα, σκοποβολή, καραόκε, pictionary, ανέκδοτα στα Αγγλικά, διαγωνισμό χορού, φαγώσιμα βραβεία και χειροτεχνίες: Όλα τα είχαμε στον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης! Για κάθε εορτασμό, διοργανώνουμε εκπαιδευτικά, αλλά και διασκεδαστικά παιχνίδια για τα παιδιά. Ένα από τα αγαπημένα στάδια του χθεσινού διαγωνισμού μας ήταν η σκοποβολή με μπαλόνια. Το μπαλόνι-στόχος αντιστοιχούσε σε μια δύσκολη αποστολή, όπως ο συλλαβισμός μιας λέξης στα Αγγλικά ή η αλφαβήτα και οι αριθμοί ανάποδα! Θα δώσουμε επίσης αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους τους μικρούληδες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Καλές Απόκριες ευχόμαστε σε όλους!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ