23 Δεκ 2017

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Πολύχρωμος μαγικός γλυκός χαμός στα μαθήματα πριν τα Χιστούγεννα! Πάντα ετοιμάζουμε για κάθε γιορτή μια σειρά δραστηριοτήτων που συνδυάζουν διασκέδαση αλλά και μάθηση. Με τους μεγάλους μαθητές συζητήσαμε για τις αποφάσεις που παίρνουμε στην αρχή της χρονιάς με διαφάνειες που φτιάξαμε ειδικά για τις γλωσσικές ανάγκες του επιπέδου τους. Στο τέλος βέβαια τραγουδήσαμε τα κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια με φωνή που έφτασε τις ψηλότερες νότες, μοναδικές χορευτικές κινήσεις και φαγώσιμα βραβεία για επιβράβευση! Ετοιμάσαμε επίσης ζεστά μηνύματα αγάπης για το προσωπικό και τους μεγάλους μαθητές μας. Αυτές οι γιορτινές ημέρες είναι η πιο όμορφη υπενθύμιση ευγνωμοσύνης και αισιοδοξίας.

Αν στον πολύχρωμο μαγικό χαμό που προαναφέραμε προσθέσουμε χειροτεχνίες, διαγωνισμό τραγουδιού, δωράκια και μπλοκάκια εξάσκησης της αλφαβήτας, έχουμε το φετινό Junior Christmas Event το οποίο θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστο. Καλές γιορτές ευχόμαστε στους μικρούς μας φίλους! Τους περιμένουμε με ανυπομονησία του... χρόνου πλέον για ακόμα περισσότερα «γλυκά Αγγλικά». Καλά Χριστούγεννα σε όλους και Δημιουργικό 2018, με άφθονες δυναμικές αποφάσεις για τη νέα χρονιά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ