10 Δεκ 2017

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ

Επανάληψη λίγο πριν το γραπτό μέρος των εξετάσεων Δεκεμβρίου: λέξεις, σχεδιαγράμματα εκθέσεων, γραμματική και όλα αυτά να καταχωρούνται σε υπέροχα τετράδια!


Έκαναν τεράστια επανάληψη και, όπως είχαμε υποσχεθεί, είδαν μέρος του The Crown: ένα συγκλονιστικό σίριαλ για τη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας που ξεκινάει ιστορικά μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, δίνοντας αληθινές πληροφορίες για τους πολιτικούς και τη μοναρχία στην Αγγλία. Στη φωτογραφία χαιρετάμε σαν τη βασίλισσα Ελισάβετ, αφού είδαμε την τελετή στέψης της και μάθαμε για τη ζωή εκείνης που φέρει το στέμμα. Καλά αποτελέσματα ευχόμαστε σε αυτά τα εκπληκτικά παιδιά μετά τις εξετάσεις για το ECCE!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ