24 Νοε 2017

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

Ημέρα των Ευχαριστιών χθες, δόθηκαν όλοι οι έλεγχοι Α’ Διμήνου, με εποικοδομητική συζήτηση και θετικό κλίμα. Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γονείς και μαθητές μας για τη συνέχιση αυτής της καλής συνεργασίας. Γι’αυτό και βάλαμε πολύ κόπο στη δημιουργία ενός σωστού δελτίου προόδου, το οποίο δεν περιέχει μόνο νούμερα, αλλά μια συνολική απεικόνιση της προσπάθειας του μαθητή σε όλες τις δραστηριότητες εντός κι εκτός τάξης. Οι υποψήφιοι των εξετάσεων Δεκεμβρίου έλαβαν επίσης τη βαθμολογία τους στα τεστ προσομοίωσης, ακριβώς όπως δίνεται από τους επίσημους εξεταστικούς φορείς. Καλή συνέχεια στη συλλογική προσπάθεια καθηγητών και μαθητών! Ευχαριστούμε ξανά από καρδιάς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ