22 Νοε 2017

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Όταν η συνάδελφος από την Ιαπωνία Mari Yamauchi επισκέπτηκε τη πόλη μας το 2012, δεν περιμέναμε ότι χρόνια μετά θα αποδεχόταν την πρόσκληση των μικρών μαθητών μας για ανταλλαγή πληροφοριών για τη ζωή στις δυο χώρες, με ένα απόλυτα δημιουργικό τελικό αποτέλεσμα!

Η A' Class διάβασε για την Ιαπωνία στο βιβλίο της, αλλά όταν είδε την παρουσίαση αγαπημένων φωτογραφιών και αντικειμένων της Mari σε βίντεο που τους έστειλε στα Αγγλικά, ενθουσιάστηκαν! Δημιουργήσαμε κι εμείς λοιπόν βίντεο με στοιχεία της δικής μας ζωής, για το οποίο η Mari μας έστειλε μετέπειτα γραπτά σχόλια.

Όλα αυτά μαζί με τις απαντήσεις μας στις ερωτήσεις της Mari, θα τα βρείτε στο αγγλικό μας ιστολόγιο: VIDEO EXCHANGE WITH MARI: LIFE IN JAPAN AND IN GREECE

Αφού κάναμε ένα καταπληκτικό βίντεο!

Βρίσκοντας ιδέες...

Επιλέγοντας τα αντικείμενα που θα παρουσιάζαμε στη Mari.

Η παρουσίαση.

Ήταν απόλαυση για όλους το βίντεο της Mari.

Όταν η Mari επισκέπτηκε το Ηράκλειο το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ