2 Νοε 2017

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!

Διασκέδασαν μαθαίνοντας οι μικρούληδές μας για μια ακόμη φορά! Με την ευκαιρία του εορτασμού του Halloween, τραγουδήσαμε τραγούδια, μάθαμε λέξεις, φτιάξαμε την τρομακτική αλφαβήτα και δώσαμε στην νικήτρια του Halloween διαγωνισμού μας στα μαθητικά ιστολόγια, την fantastic Melpo, το βραβείο της. Επίσης, τα μεγαλύτερα παιδιά της B και C class ξεκίνησαν την ανάγνωση της μοναδικής ιστορίας του Tim Burton “Nightmare Before Christmas” σε ebook κι έπαιξαν παιχνίδια με ερωτήσεις κατανόησης στον υπολογιστή.

Οι μεγαλύτεροι μαθητές σε ομάδες των zombies, skeletons και trick-or-treaters διαγωνίστηκαν σε μια σειρά δοκιμασιών που περιλάμβαναν κρεμάλα με λέξεις Halloween, την κατανόηση βίντεο, τη λύση μυστηρίου και ένα αυτοσχέδιο σκετς επί σκηνής ανάλογο του Halloween επεισοδίου της σειράς Friends που προβλήθηκε στην οθόνη. Οι zombies ως τελικοί νικητές κέρδισαν ένα λαχταριστό κομμάτι σπιτικού σοκολατένιου γλυκού, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες γέλασαν, έμαθαν και φυσικά χάρηκαν πολλά άλλα κεράσματα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ