19 Οκτ 2017

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ECCE

Μόλις τελείωσε διαδικτυακό σεμινάριο για καθηγητές σχετικά με την έκθεση στο δίπλωμα ECCE (Β2)- αυτά είναι που πρέπει όλοι να θυμόμαστε, καταχωρημένα στο ιστολόγιο του τμήματος Β2. Είναι τα 4 κριτήρια με τα οποία βαθμολογούνται οι υποψήφιοι, επεξηγημένα με απλά λόγια και δυο εκθέσεις επισήμως βαθμολογημένες. Θα τα καταφέρουμε αλλά χρειάζεται δουλειά στο ενδιάμεσο!

http://markaki-b2.blogspot.com/2017/10/webinar-on-ecce-writing-simplified.html

Ο διαδικτυακός μας φάκελος για τη διόρθωση της έκθεσης στο ECCE:

https://photos.app.goo.gl/klpNVCLmJ3YbbxQr1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ