18 Οκτ 2017

ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

1) Ένα μοναδικός τρόπος εξάσκησης λεξιλογίου με τον ιστοχώρο Quizlet έχει δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές μας να θυμούνται δύσκολο λεξιλόγιο μετά από μια σειρά ευχάριστων ασκήσεων πάνω σε ομάδες λέξεων που δημιουργούμε για εκείνους.

Μια γεύση: https://quizlet.com/markakischool2) Η χρήση ιστολογίων και wikis είναι δεδομένη για εμάς όλα τα τελευταία χρόνια ώστε να δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές να αξιοποιούν υλικό από το Διαδίκτυο μέσω της ξένης γλώσσας. Μια λίστα με όλες αυτές τις σελίδες των μαθητών, πολλές από τις οποίες χρησιμοποιούνται ακόμα, θα βρείτε εδώ.


3) Οι ιστοσελίδες του Cambridge αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία εξάσκησης για όλες τις ικανότητες και επίπεδα.

4) Έχοντας πρόσβαση μέσω των βιβλίων Pearson, η ιστοσελίδα My English lab επιτρέπει στους μαθητές να πραγματοποιούν ασκήσεις και να βλέπουν βίντεο σε σχέση με την ύλη του βιβλίου τους, ενώ οι καθηγητές μπορούν να παρακολουθούν τα σκορ τους και να αναθέτουν ευχάριστες εργασίες για το σπίτι διαδικτυακά. Η είσοδος στην ιστοσελίδα γίνεται εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ