14 Οκτ 2017

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!

Οι μεγαλύτεροι μαθητές μας, που θέλησαν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώσαμε μέσα στον μήνα Οκτώβριο, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο να βρουν την ομορφότερη λήψη με την καμέρα τους, να γράψουν μια ελκυστική λεζάντα στα Αγγλικά και να δημοσιεύσουν αυτόν τον συνδυασμό καλλιτεχνικής και γραπτής έκφρασης στα ιστολόγια των τάξεών τους. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό! Οι συμμετοχές ήταν οι εξής:Οι κριτές-καθηγητές του σχολείου πραγματικά δυσκολεύτηκαν να επιλέξουν μια μόνο συμμετοχή για το πρώτο βραβείο. Τελικά, στην πρώτη θέση αναδείχθηκε η καταπληκτική Θεοδώρα, μαθήτρια της E' Class, λόγω όχι μόνο της φωτογραφίας ενός μοναχικού σκύλου σε μια παραλία, αλλά και του συνοδευτικού κειμένου της, στο οποίο θύμισε σε όλους μας πόσο σημαντικό είναι να βοηθάμε τα αδέσποτα ζώα και να σπεύδουμε όπου χρειάζεται.

Το βραβείο που κέρδισε από εμάς η Θεοδώρα ήταν μια ωραία μαγνητική κατασκευή όπου μπορεί πλέον να διακοσμεί τις φωτογραφίες της στο δωμάτιό της. Μας έστειλε μήνυμα στο Instagram όπου φαίνεται ότι το δωράκι μας έχει ήδη αξιοποιηθεί στο έπακρο, γεγονός που μας συγκίνησε πολύ. Οι υπόλοιποι ευφάνταστοι συμμετέχοντες κέρδισαν λαχταριστή σοκολάτα και την υπόσχεση ότι θα διοργανώσουμε πολλές ακόμα τέτοιες πρωτοβουλίες! 


Η Θεοδώρα με το βραβείο της.

Υπέροχες φωτογραφίες πάνω στο βραβείο της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ