12 Σεπ 2017

TEA PARTY 11/9/17


Life in the UK from Maria Markaki Language School


Τι υπέροχη εμπειρία και τι παλμός από τα παιδιά των Senior τάξεων στη χθεσινή μας εκδήλωση! Όχι μόνο μιλήσαμε για τη γεωγραφία, τη ζωή και τα έθιμα του Ηνωμένου Βασιλείου με ανάλογα αντικείμενα και βίντεο, αλλά επίσης ακολουθήσαμε πιστά τα βήματα, φτιάξαμε και γευτήκαμε το γνήσιο βρετανικό τσάι, κοιτώντας την παραμικρή λεπτομέρεια, από τα συνοδευτικά υλικά μέχρι το κράτημα του φλυτζανιού. Όλα αυτά πάντα με τη χρήση της Αγγλικής γλώσσας, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής μεθόδου CLIL , όπου ο μαθητής μαθαίνει και δημιουργεί κάτι πέραν της ξένης γλώσσας καθώς, όμως, τη χρησιμοποιεί.  Θα πάρετε μια γεύση από τις δραστηριότητές μας κοιτώντας τις παραπάνω διαφάνειες. 

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ https://photos.app.goo.gl/BKjxdzH6qc062iZK2 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ