25 Αυγ 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Πολύ συγκινηθήκαμε αυτές τις ημέρες με τις επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις όλων των μαθητών (που έχουν πλέον ολοκληρώσει τη φοίτησή τους σε εμάς), αλλά επίσης ευχαριστηθήκαμε για τα παιδιά μας εκείνα που επέλεξαν να σπουδάσουν Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Νέο άξιο αίμα για τον κλάδο μας που τόσο το χρειάζεται. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, λοιπόν, στο καθένα για το δικό του αποτέλεσμα και έργο. Ας μη ξεχνούν: Η πραγματική δουλειά τώρα ξεκινάει! Οι γνήσιοι και εργατικοί δε θα αργήσουν να ξεχωρίσουν σε κάθε τομέα, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες και πιέσεις της εποχής μας.

Παραθέτουμε ένα συγκινητικό μήνυμα από πρώην αγαπημένη μαθήτρια και μελλοντική άξια συνάδελφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ