2 Ιουν 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016-17

Πολύ χαμόγελο μαζί με τραγούδια, παρουσιάσεις και θεατρικά σκετσάκια ήταν τα χαρακτηριστικά της φετινής μας εκδήλωσης για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς 2016-2017. Χορέψαμε, γελάσαμε, αλλά και συγκινηθήκαμε στη θύμηση τόσο ωραίων στιγμών μιας δημιουργικά περιπετειώδους χρονιάς, η οποία περιείχε -για άλλη μια φορά- από διαγωνισμούς τρομακτικής ιστορίας και ανάγνωσης μέχρι παιχνίδια κάθε λογής, δραστηριότητες κιναισθητικής μάθησης, εκδρομή σε μουσείο κι άλλες εκπλήξεις. Ευχαριστούμε τους γονείς για μια ακόμη ομαλή συνεργασία και για τη θετική διάθεση της βραδιάς. Ευχόμαστε πλέον ένα μεγάλο, δροσερό, αναζωογονητικό καλοκαίρι σε μικρούς και μεγάλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ