18 Φεβ 2017

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

To Καρναβάλι πάντα συνδυάζουμε τη μάθηση με τη διασκέδαση! Διοργανώσαμε, λοιπόν, ένα διαγωνισμό κατανόησης βίντεο από διαφορετικούς εορτασμούς του Καρναβαλιού ανά τον κόσμο, μέσα από τον οποίο όλοι οι προχωρημένοι μαθητές μας που έλαβαν μέρος έμαθαν πολύτιμες πολιτισμικές πληροφορίες και εξάσκησαν την ακουστική τους ικανότητα.Πληροφορίες για το πώς ακριβώς έγινε αυτή η δραστηριότητα στο ιστολόγιό μας στα Αγγλικά:

CARNIVAL VIDEO COMPREHENSION COMPETITION FOR ADVANCED LEARNERS

Και ιδού οι νικητές με το πολυπόθητο 'φαγώσιμο βραβείο'. Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ