22 Δεκ 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016

Τα έχουν όλα για εμάς αυτά τα Χριστούγεννα: Αναρτήσεις στα ιστολόγια των τάξεων με ενδιαφέροντα κείμενα και βίντεο, εορταστικά πιστοποητικά, χάρτες του Λονδίνου ειδικά για παιδιά, άφθονα τραγούδια και μαγικούς φακέλους που κρύβουν μέσα όχι μόνο τις παραδοσιακές κάρτες, αλλά ένα σωρό εκπλήξεις, όπως κωδικοποιημένα Χριστουγεννιάτικα μηνύματα για μυστικούς πράκτορες και πολλά άλλα.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Δημιουργική Νέα Χρονιά σε όλους! Ας μην ξεχάσουμε τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές μέρες.

Απολαύστε όλες τις Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητές μας εδώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ