14 Νοε 2016

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Η νικήτρια του διαγωνισμού με δώρο σοκολάτα!

"Το άγνωστο αγόρι" είναι ο τίτλος της ιστορίας
που κατέλαβε τη πρώτη θέση στον διαγωνισμό μας.


Λάβαμε πολλές όμορφες (και συνάμα πολύ τρομακτικές!) ιστορίες από μαθητές διαφόρων επιπέδων, με έμπνευση τα μαθήματά μας την ημέρα του Halloween. Όλες γράφτηκαν με βάση το σχεδιάγραμμα που δημιουργήθηκε στη τάξη, τηρώντας τη σωστή αναλογία θεμάτων και παραγράφων.Έπρεπε όμως να διαλέξουμε μόνο μια ιστορία, την οποία μπορείτε να διαβάσετε στο ιστολόγιο της C' Class.

http://friends-eng.blogspot.gr/2016/11/the-unknown-boy.html


Το σχεδιάγραμμα

Ιστορία από την B' Class

Ιστορία από την C' Class

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ