19 Νοε 2016

ΕΛΕΓΧΟΙ Α' ΔΙΜΗΝΟΥ 2016

Οι γονείς παρακαλούνται να περάσουν για να πάρουν τον ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΟΔΟΥ A' ΔΙΜΗΝΟΥ των παιδιών την παρακάτω ημερομηνία: 


Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 7 - 9  το βράδυ

   

Οι καθηγήτριες του σχολείου μας θα είναι διαθέσιμες τις παραπάνω ώρες για ανάλυση της προόδου των μαθητών. Η συζήτηση θα γίνει με βάση μια ανανεωμένη κάρτα ελέγχων, η οποία θα περιλαμβάνει όχι μόνο τη γραπτή επίδοση στα διαγωνίσματα, αλλά και αναλυτικότερη αξιολόγηση των ικανοτήτων που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του διμήνου, μέσα από τη διδασκαλία των βιβλίων και από την εφαρμογή επιπρόσθετων δραστηριοτήτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces