12 Σεπ 2016

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η κυρία Μαρκάκη κλείνει φέτος 40 ολόκληρα χρόνια στη ξενόγλωσση εκπαίδευση. Επομένως, μαθητές της όλων των ηλικιών έσπευσαν να δηλώσουν με διάφορους τρόπους την αγάπη τους. Έφτιαξαν πολλά βίντεο με φωτογραφίες από τη "θητεία" τους στα θρανία μας και κατέγραψαν τις προφορικές τους δηλώσεις με κάμερα.

Σε αυτό το βίντεο, θα δείτε την εκπληκτική δημιουργία του κ. Γιώργου Χρυσοστομάκη, αγαπημένου μαθητή της κ. Μαρκάκη- όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και η κόρη του, Εύα. Με συγκίνηση, είδαμε να απεικονίζονται στο βίντεο παλιά "διάσημα' βιβλία εκμάθησης της Αγγλικής, φωτογραφίες του παρελθόντος, τα πτυχία που κερδήθηκαν στη πορεία και απόσπασμα από την παράσταση στο τέλος της σχολικής χρονιάς 2012- 2013.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Γιώργο για την υπενθύμιση τόσο όμορφων στιγμών. Θα ακολουθήσει δεύτερο βίντεο με τις δηλώσεις περισσότερων μαθητών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ