30 Αυγ 2016

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2016

Ήρθε η ώρα των επίσημων εγγραφών! Σας περιμένουμε με χαρά στο γραφείο για να σας ενημερώσουμε για τις επιπρόσθετες παροχές μας σε όλες τις τάξεις λόγω του εορτασμού 40 χρόνων επιτυχημένης λειτουργίας του σχολείου μας.

Με μειωμένα όλα τα δίδακτρα, ειδικές εκπλήξεις για τμήματα Junior κι ένα δώρο βιβλίου σε κάθε μαθητή, θελήσαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άριστη συνεργασία, ενώ παράλληλα ανανεώνουμε την υπόσχεσή μας για αδιάκοπη παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και διασφάλισης επιτυχίας σε εξετάσεις αναγνωρισμένων φορέων.

Εγγραφές από Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, ώρα 10 π.μ.- 1 μ.μ. και 6-9 μ.μ.

Ημέρα έναρξης χειμερινού κύκλου: Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ