17 Ιουν 2016

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Δεύτερη "φουρνιά" μαθητών με τους οποίους γιορτάσαμε το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς. Τους αγαπάμε τόσο πολύ και οι ικανότητές τους δε παύουν ποτέ να μας εντυπωσιάζουν! Παρουσιάσαμε εκθέσεις προχωρημένου επιπέδου κι εξηγήσαμε το σκεπτικό πίσω από αυτές, παίξαμε λεξιλογικά παιχνίδια επί σκηνής και φυσικά τραγουδήσαμε. Πλέον τους αξίζει η ξεκούραση και η ανεμελιά. Καλό καλοκαίρι τους ευχόμαστε ολόψυχα!

 

 

 

ECCE και ECPE πτυχία για τους δυο αγαπημένους μας Χρήστους! Και εις ανώτερα τους ευχόμαστε!

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces