26 Φεβ 2016

ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Απίστευτα νέα σήμερα! Πέρασαν όλοι οι 11 μαθητές μας στις εξετάσεις ECCE (Michigan Lower) και ECPE (Proficiency Michigan) που δόθηκαν τον Δεκέμβρη. Μαθήτριά μας, μάλιστα, κατόρθωσε να πάρει 1000/1000 στους τομείς της έκθεσης (writing)και της γραμματικής/λεξιλογίου (GCVR) στις εξετάσεις Proficiency! Γενικά, όλα τα παιδιά ήταν μαθητές μας από τις πρώτες κιόλας τάξεις Junior και δεν θα μπορούσαμε να νιώθουμε περισσότερη υπερηφάνεια και ικανοποίηση για τη δικαίωση πολλής και σκληρής δουλειάς. Να είναι καλά τα παιδιά μας, πάντα γεμάτα υγεία κι αυτοπεποίθηση, με πίστη στις δυνάμεις τους και δίψα για συνέχιση της μάθησης σε όλους τους τομείς. Αυτό είναι κάτι που δεν σταματάει ποτέ. Καλή συνέχεια στη δυναμική πορεία τους, ευχόμαστε λοιπόν! Χαιρόμαστε που υπήρξαμε κομμάτι της. Στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά κι υπόσχεση εορτασμού ανάλογου της επιτυχίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ