19 Δεκ 2015

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ 2015


Οι νικητές του διαγωνισμού ανάγνωσης 
"Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία" του Καρόλου Ντίκενς.


Διπλώματα FCE/ ECCE (Lower Cambridge και Michigan)


Οι αγαπημένες μας υποψήφιες για το δίπλωμα TOEIC.


Ένα τμήμα που αγαπάμε υπερβολικά τελείωσε και τη προφορική εξέταση για το δίπλωμα ECPE (Proficiency Michigan). Περάσαμε ένα υπέροχο καλοκαίρι, δεθήκαμε, γελάσαμε και κοπιάσαμε μαζί. Γιορτάσαμε γενέθλια, συζητήσαμε για τα πάντα στα Αγγλικά και μοιραστήκαμε τις ανησυχίες τους. Τους ευχόμαστε πραγματικά ό,τι καλύτερο στο εξής διότι τους αξίζει. Η βιβλιοθήκη, ταινιοθήκη και τα ιστολόγια του σχολείου μας δε θα πάψουν να λειτουργούν για εκείνους. Καλή πορεία, φίλοι μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces