13 Σεπ 2015

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ

Οι μαθητές μας διαβάζουν λογοτεχνία και γράφουν μετέπειτα στο ιστολόγιο της τάξης τους. Ιδιαίτερα αγαπήσαμε το κλασικό μυθιστόρημα του George Orwell '1984', το οποίο διαβάσαμε σε ειδική έκδοση για μαθητές της Αγγλικής (τα λεγόμενα readers).

Σκέψεις στο ιστολόγιο ενηλίκων μαθητών:
http://markaki-language-to-go.blogspot.gr/2015/09/george-orwell-1984.html

Στο ιστολόγιο της C' Class:
http://friends-eng.blogspot.gr/2015/09/a-summary-of-book.html

Σχόλια μαθητών και φωτογραφίες από το μάθημα στο ιστολόγιο της D' Class: http://bitsandpieces-english.blogspot.gr/2015/08/george-orwell-1984.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces