11 Σεπ 2015

ΦΙΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Οι άριστες υπηρεσίες μας συνοδεύονται από φιλικές τιμές σε όλα τα επίπεδα:

•10% έκπτωση στα αδέρφια
•Δωρεάν εγγραφή
•Δώρο ένα βιβλίο σε κάθε τάξη
•Από €45/ μήνα οι τάξεις Junior σε ολιγομελή τμήματα

Αν και σε ανάρτηση που αφορά τις τιμές, θα θέλαμε παράλληλα να υπενθυμίσουμε σε όλους τους γονείς ότι κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, με την ιδιωτική εκπαίδευση κάθε είδους που επιλέγουν, ταυτόχρονα επιλέγουν έναν άνθρωπο ο οποίος θα μεταδώσει γνώση στο παιδί, περνώντας σημαντικό χρόνο μαζί του και διαμορφώνοντας υπό μια έννοια τη προσωπικότητά του. Χρειάζονται, λοιπόν, προσεκτικές κινήσεις και νηφάλια σκέψη. Αρχικά μπορεί να δίνεται η εντύπωση ότι με κάποιες "έξυπνες" επιλογές εξοικονομείται χρήμα, αλλά αυτό αργότερα θα κοστίσει πολύ ακριβότερα, όχι μόνο υλικά, αλλά χρονικά και πνευματικά. Κατανοούμε την ανάγκη για προσιτές τιμές, αλλά συνιστούμε προσοχή γενικότερα.

Διαβάστε επίσης: Όχι στην εμπορευματοποίηση της εκπαίδευσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces