7 Αυγ 2015

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • Η Τέρρι Ασημακοπούλου, δραστήρια καθηγήτρια Αγγλικής και καλή μας φίλη, έκανε έκπληξη στο τμήμα Proficiency μιλώντας τους για τη Βοστώνη από όπου προέρχεται και παίζοντας πολλά προφορικά παιχνίδια μαζί τους. Τη λατρέψαμε και περιμένουμε να μας επισκεπτεί ξανά σύντομα!
  • Οι μαθητές της E' Class συζήτησαν μηνύματα και παρουσίασαν αγαπημένες τους σκηνές από το βιβλίο του George Orwell "1984", διαπιστώνοντας με έκπληξη ότι οι προβλέψεις του συγγραφέα για μια κοινωνία που καταπιέζει την ατομικότητα, ελέγχει τη σκέψη και διαστρεβλώνει την αλήθεια αποδεικνύονται απίστευτα αληθινές στις μέρες μας.
  • Οι μαθητές του τμήματος Proficiency έγραψαν σχόλια στο ιστολόγιο της τάξης σχετικά με τους τρόπους που τους έχει βοηθήσει το blogging στην εκμάθηση της Αγγλικής, http://markaki-literature.blogspot.gr/2015/07/reflecting-on-our-blogging-practices.html, γεγονός που μας θύμησε ένα βίντεό μας στο YouTube, όπου μαθητές διαφόρων ηλικιών εξηγούν τι σημαίνει η λέξη 'blog' και πώς το χρησιμοποιούν εκείνοι. (interview of some of our student- bloggers)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ