24 Ιουλ 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

Η γλυκύτατη Ανδρομάχη Κεσόγλου, μεταπτυχιακή φοιτήτρια, παίρνει συνέντευξη από τρεις ενθουσιώδεις μαθήτριες για το πώς εκείνες χρησιμοποιούν το ιστολόγιο του τμήματος για την εξάσκηση της Αγγλικής εντός και εκτός τάξης. Ευχαριστούμε θερμά την Ανδρομάχη για τη μοναδική εμπειρία μάθησης και αξιολόγησης αυτής που προσέφερε στις μαθήτριές μας. Παλαιότερες συνεντεύξεις μας, βίντεο και άρθρα για τη χρήση των ιστολογίων, μπορείτε να βρείτε στο αγγλικό ιστολόγιο του σχολείου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces