18 Ιουλ 2015

ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ!

Δείτε μερικές ακόμα όμορφες φωτογραφίες από τα θερινά μας μαθήματα και επισκεφτείτε τα ιστολόγια των μαθητών για να βρείτε δείγματα της δουλειάς τους.

Proficiency blog: http://markaki-literature.blogspot.gr

Lower blog: http://markaki-b2.blogspot.gr

E' Class blog: http://bitsandpieces-english.blogspot.gr

Blog ενηλίκων μαθητών: http://markaki-language-to-go.blogspot.gr"Τα ρούχα και η μόρφωση δεν αγγίζουν ποτέ την υπερβολή" λένε οι μαθήτριές μας.Μέχρι και στον βυθό της θάλασσας, σκεφτόμαστε τους μαθητές μας!Βιβλία από τη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου.Βλέποντας βίντεο για τα ταξίδια στον χρόνο.


"Keep calm and learn English" λέει η Βασιλική κι εμείς καμαρώνουμε!


Περισσότερες φωτογραφίες:

https://picasaweb.google.com/106576925145604672862/SummerLessons201502

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces