12 Μαΐ 2015

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ετοιμάζουμε τόσο πολλά και όμορφα για την τελική μας εκδήλωση που θα γίνει στις 27 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη. (Δείτε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ.)

Παίξαμε Heads Up με τον δικό μας τρόπο. Φτιάξαμε κάρτες με λέξεις από όλη τη χρονιά (χρήσιμη επανάληψη, επίσης), μια τις οποίες κρατούσε ένας μαθητής στο μέτωπο, μη μπορώντας να δει τη λέξη. Η αποστολή των υπολοίπων ήταν να περιγράψουν τη λέξη με πολλούς τρόπους -πάντα στα Αγγλικά- ώστε να τη βρει ο συμμαθητής τους. Μια από τις σκηνές γέλιου και χαράς που θα δουν οι γονείς στη γιορτούλα μας για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς.


H A' Class θα παρουσιάσει στους γονείς ένα παιχνίδι γνώσεων από όλη τη χρονιά με ερωτήσεις διαφόρων κατηγοριών που έφτιαξαν οι μαθητές.Περισσότερες φωτογραφίες από την προετοιμασία μας εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces