6 Μαΐ 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ

Εξετάσεις

Οι τελικές εξετάσεις για την ολοκλήρωση της κάθε τάξης θα γίνουν 19 και 20 Μαΐου. Αναλυτικό πρόγραμμα έχει ήδη δοθεί στους μαθητές, καθώς και για τις εξετάσεις επισήμων διπλωμάτων.

Εκδήλωση για το τέλος της χρονιάς

Με χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση του σχολείου μας για το τέλος της σχολικής χρονιάς 2014- 2015. Η γιορτή αυτή για την ολοκλήρωση ενός ακόμη δημιουργικού κύκλου μαθημάτων θα γίνει στις εγκαταστάσεις μας στη Λεωφόρο Κνωσού 49 την Τετάρτη 27 Μαϊου, ώρα 7.00 - 8.00 μ.μ. για τις τάξεις Α’ Junior, B’ Junior, A’ Class και 8.00 - 9.00μ.μ. για τις τάξεις B’, C’, D’ και Ε’. Τότε θα δοθούν και τα αποτελέσματα του σχολικού έτους.

Να μην ξεχάσουμε!

Την Πέμπτη 28 Μαΐου η Κα Μαρκάκη θα είναι στο γραφείο 6-9 το βράδυ για όσους γονείς θα ήθελαν να συζητήσουν μαζί της σχετικά με την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας ή για καλοκαιρινά μαθήματα.  

Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό 1 - 21 Ιουνίου.

Οι εγγραφές στα θερινά τμήματα θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 9 π.μ. - 2 μ.μ. και 6 μ.μ. - 9 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces