30 Μαρ 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΟ TESOL, ΑΘΗΝΑ 21-22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015
Στις 21 Μαρτίου ταξιδέψαμε στην Αθήνα και ανακαλύψαμε νέες πρακτικές και ιδέες μέσω του ετησίου συνεδρίου TESOL. Είναι τόσος ο ενθουσιασμός που ορισμένες από τις νέες ανακαλύψεις μας θα κάνουν άμεση εμφάνιση στην εκδήλωση που ετοιμάζουμε για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς. Αναλυτικές πληροφορίες για το τι μάθαμε και φωτογραφίες στο ιστολόγιο του σχολείου στα Αγγλικά. Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα.

Ενδιαφέρουσα μέθοδος διδασκαλίας της αλφαβήτας
στα τμήματα Junior από τον Θοδωρή Λάλο.

Φιλοσοφία και λογοτεχνία στη τάξη με την Βασιλική Μανδάλου.

Διόρθωση γραπτού λόγου με την Ιωάννα Μαλεφάκη.

Ο διάσημος ερευνητής  δρ. Stephen Krashen αναπτύσσει τη θεωρία του για το
πόσο σημαντική είναι η ανάγνωση στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Με αγαπημένες καθηγήτριες- bloggers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces