24 Δεκ 2014

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ


Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανάγνωσης μας φέρνουν στη πρώτη θέση μαζί με ένα άλλο σχολείο της Γαλλίας. Ευχαριστούμε τους διαδικτυακούς φίλους μας για τη πολύτιμη ευκαιρία συμμετοχής που μας προσφέρουν κάθε χρόνο!

Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις σε όλο τον κόσμο.

Δωράκια για όλους με πολλή αγάπη!

Διαγωνισμός χριστουγεννιάτικου karaoke!

Αυτοσυγκέντρωση κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ανάγνωσης
για χριστουγεννιάτικα έθιμα από όλο τον κόσμο. 


Οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού ανάγνωσης και τραγουδιού. Κέρδισαν ένα λεξικό με CD-Rom το οποίο θα χρησιμοποιήσουν κατά τη προετοιμασία τους για τις εξετάσεις 'Lower'. Πολλά συγχαρητήρια στους καταπληκτικούς τραγουδιστές και αναγνώστες!


Δωράκια από τους μαθητές μας. Ακόμα περισσότερο, αγαπάμε τα γλυκά τους μηνύματα. Ευχαριστούμε πολύ! Καλές γιορτές σε όλους ευχόμαστε.


Όλες οι φωτογραφίες μας από τις Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες του 2014.


Οι ερωτήσεις του διαγωνισμού ανάγνωσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces