22 Νοε 2014

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Μια νέα συναρπαστική περιπέτεια ξεκίνησε για τους μικρούς, αλλά και τους εφήβους μαθητές: Στο εξής θα ανταλλάσουμε διαδικτυακά σχόλια με μαθητές της ίδιας ηλικίας στην Γαλλία. Επισκεπτήκαμε το κείμενό τους για ένα πολύ ενδιαφέρον άγαλμα και, στο τέλος του, καταγράψαμε τις σκέψεις μας. Μερικοί κατάσκοποι ήταν τόσο τολμηροί ώστε παρουσίασαν τις σκέψεις τους για το κείμενο των Γάλλων μαθητών σε ένα γρήγορο βίντεο που δημιουργήσαμε στη τάξη.

Οι γάλλοι φίλοι μας, από την άλλη, έγραψαν τα δικά τους σχόλια στα ιστολόγια των μαθητών μας. Μερικά από αυτά μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ενθουσιασμένοι με το ποδόσφαιρο στην freestyle εκδοχή του.

Μιλώντας για μπάσκετ.

Σχολιάζοντας το βιβλίο που διαβάσαμε με τίτλο 'Nightmare Before Christmas'

Ο Jumpy, το πολυτάλαντο σκυλάκι, μας εντυπωσίασε!

Η C' Class παρουσίασε τα σχόλια σε βίντεο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces