30 Αυγ 2014

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2014-15


Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές ξεκίνησαν. Μια σχολική χρονιά γεμάτη νέες γνώσεις, λογοτεχνικά βιβλία, μαθητικές ιστοσελίδες, επικοινωνία με ξένους μαθητές και καθηγητές, καθώς και εκπαιδευτική χρήση του Διαδικτύου μας περιμένει. Με το σύστημα αυτό, εδώ και 38 ολόκληρα χρόνια, δίνουμε έμφαση όχι μόνο στην επιτυχία, αλλά και στον δρόμο που οδηγεί σε αυτή. Συνεπώς, το ποσοστό των επιτυγχόντων μαθητών μας στις εξετάσεις Cambridge και Michigan τον Μάιο 2014 άγγιξε το 100%. Τους συγχαίρουμε και νιώθουμε υπερηφάνεια για τη πρόοδό τους.

Θερμές ευχές για μια εποικοδομητική σχολική χρονιά για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces