1 Απρ 2014

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Η πρωταπριλιάτικη φάρσα μας που παράλληλα έδειχνε τη δύναμη της εικόνας: Όταν οι μαθητές θέλησαν να δουν τις φωτογραφίες που τραβήξαμε, είχαν ανταλλάξει πρόσωπα ως δια μαγείας! (Περισσότερες φωτογραφίες εδώ) Ένα άλλο βίντεο που ενθουσιάζει τους μαθητές κάθε χρονιά είναι το θαυματουργό κινητό τηλέφωνο Pomegranate που φτιάχνει μέχρι και καφέ!

Μια πρώτη γεύση από την εκδήλωσή μας για το τέλος της σχολικής χρονιάς: Θα παρουσιάσουμε τις περιπέτειες του πράκτορα Μυτόγκα μαζί με πολλά ακόμα ενδιαφέροντα μαθητικά projects.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces