8 Μαρ 2014

ΦΙΛΩΝ ΣΟΦΙΕΣ: ΝΕΟ EBOOK

Δεν θα αντικαταστήσει ποτέ πλήρως το παραδοσιακό βιβλίο, αλλά είναι εύκολα προσιτό σε όλους. Πάει παντού μαζί σου και, μάλιστα, είναι δωρεάν! Δυο μέρες 'γιορτής' απομένουν (εβδομάδα "Διάβασε ένα ebook, 2-8 Μαρτίου: www.eanagnostis.gr/2014/02/evdomada-diavase-ena-ebook-2014.html) οπότε άδραξε την ευκαιρία να διαβάσεις ένα ηλεκτρονικό βιβλίο.

Μια πιο συγκεκριμένη πρόταση: Μικρές σοφίες γραμμένες από 203 φίλους του Νικόλα Σμυρνάκη με την υποστήριξη της ανοικτής βιβλιοθήκης OPENBOOK του Γιάννη Φαρσάρη. Συμμετέχει και η Χριστίνα Μαρκουλάκη με απερίγραπτη χαρά!

"Φίλων Σοφίες"

203 αποφθέγματα κυκλοφορούν ελεύθερα

Εκδόσεις Island Of Man

http://www.openbook.gr/2014/02/islandofman.html

Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην διαβάζουμε έστω και λίγο. Καλογραμμένα βιβλία βρίσκονται ένα κλικ μακριά, χωρίς καμία χρέωση. Είναι η μόνη μας άμυνα στην επίθεση μαζικής αποχαύνωσης που δεχόμαστε από κάθε μεριά (εφημερίδες, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ακόμα και η τωρινή μουσική μοιάζει να συνηγορεί σε αυτό).

Αντισταθείτε, διαβάστε, σκεφτείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces