27 Ιαν 2014

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ


Οι μαθητές μας της Α' Class ήδη διαβάζουν ιστορίες και γράφουν σύντομες εκθέσεις ακολουθώντας το σχεδιάγραμμα που μαζί φτιάχνουμε μέσα στη τάξη. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που επιμένουμε στη διδασκαλία δυο ξεχωριστών τάξεων Junior πριν την εισαγωγή στην A' Class. Περισσότερα για αυτό το θέμα σε άρθρο μας στη σελίδα με ερωτήσεις γονέων και μαθητών.


Μικροί επιδέξιοι bloggers γράφουν στο ιστολόγιό τους χρησιμοποιώντας το δικό τους iPad. Βρείτε την νέα ανάρτηση του Γιώργου στο δικό του διαδικτυακό 'στέκι'.
Παιχνίδια με γράμματα, χρώματα και αριθμούς για τους μικρούς μαθητές.Ο Νικόλας αποκαλύπτει τον άκρως μυστικό εξοπλισμό που χρησιμοποιεί ο γιος του James Bond, ονόματι Jimmy Bond. Θα διαβάσετε περισσότερα για αυτό στο ιστολόγιό του σε λίγες ημέρες.Στο τελευταίο διαγωνισμό ανάγνωσης που συμμετείχαμε δεν κερδίσαμε τη πρώτη θέση, δυστυχώς, αλλά κερδίσαμε άλλη μια πολύτιμη εμπειρία χρήσης της Αγγλικής γλώσσας και διαδικτυακής φιλίας. Πλέον ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο διαγωνισμό!
Και οι διαγωνισμοί ανάγνωσης συνεχίζονται! Η B' Class συνεχίζει να διαβάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το 'War Horse', ενώ η C' Class ετοιμάζεται να λύσει ένα ακόμα μυστήριο του Sherlock Holmes!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces