14 Νοε 2013

ΝΕΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΤΗ ΜΑΘΗΣΗ: Ο MR FLEXIBLE!

Δεν είναι δύσκολο να εξάψει κανείς τη φαντασία των παιδιών. Μόλις κατέφτασε ο κύριος Ευλύγιστος, όλοι έσπευσαν να του κάνουν ερωτήσεις και να παίξουν μαζί του, αφήνοντάς τον να συμμετέχει στο μάθημα. Βέβαια, όλα αυτά έγιναν στα Αγγλικά, μιας και μόνο αυτή τη γλώσσα μιλάει ο εν λόγω φίλος μας. Αποκορύφωμα αποτελεί το βίντεο που φτιάξαμε για τους Ισπανούς φίλους μας, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Mr Flexible, ενώ οι μαθητές περιγράφουν όλα τα εκπληκτικά πράγματα που μπορεί αυτός να κάνει. Είναι τόσο όμορφος ο κόσμος των παιδιών!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces