22 Οκτ 2013

ΤΟ ΣΠΑΡΜΑΤΣΕΤΟ ΣΕ 'ΕΦΑΡΜΟΓΗ'!

Μόλις πληροφορηθήκαμε από τον πάντα δημιουργικό Γιάννη Φαρσάρη ότι το Σπαρματσέτο, το παραμύθι του Άντερσεν που μεταφράσαμε στα Ελληνικά μαζί με τον Κώστα Στοφόρο και κυκλοφόρησε σε e-book ο Γιάννης Φαρσάρης και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις OPENBOOK είναι πλέον διαθέσιμο και ως εφαρμογή για συσκευές Android: 

http://www.openbook.gr/2013/06/andersen.html

(Διαβάστε περισσότερα για την εκδήλωση που έγινε στο σχολείο μας εδώ http://markakischool.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html)

Στην εκδήλωση του Ιουνίου 2013 όπου έγινε ανάγνωση του αγγλικού κειμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces