6 Σεπ 2013

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


Οι φάκελοι με το ενημερωτικό γράμμα προς γονείς και το νέο μας φυλλάδιο πρέπει να έχουν ήδη φτάσει στη πόρτα των μαθητών μας. Καλή και ωφέλιμη η τεχνολογία, αλλά το χαρτί έχει τη δική του μαγεία!



Μαθητές μας που έχουν διαγνωσθεί με μαθησιακές δυσκολίες κατάφεραν μέσα στο καλοκαίρι να παράγουν τη γλώσσα και να συνδέουν τις λέξεις με τις εικόνες που αυτές αντιπροσωπεύουν.


Οι μικροί χρήστες iPad αυξάνονται διαρκώς μέσα στα μαθήματά μας, ενώ η χρήση πολυάριθμων εκπαιδευτικών εφαρμογών προσθέτει μια διαφορετικά ευχάριστη νότα. 

Ωστόσο, η εξάσκηση του γραπτού λόγου μέσω του blogging συνεχίζεται αδιάκοπα! Διαβάστε  τις τελευταίες εκθέσεις των μαθητών του τμήματος Proficiency...



... αλλά και της D' Class που έχει εισβάλει δυναμικά στη μπλογκόσφαιρα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces