3 Αυγ 2013

ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕ BLOGGING

Με χαρά λάβαμε τα σχόλια των μαθητών με σκέψεις και προβληματισμούς σχετικά με την τελευταία ταινία που συζητήσαμε. Μπορείτε να τα διαβάσετε κι εσείς με μια επίσκεψη στο αγγλικό μας ιστολόγιο (μετά το κλικ, θα τα βρείτε ακριβώς κάτω από το κείμενο).


Δείχνοντας υπερήφανα τα τετράδια φράσεων, όπου
συλλέγονται και κατηγοριοποιούνται νέες λέξεις.

Και σημειώσεις έκθεσης έχει το περίφημο phrasebook!

Η μάθηση ενισχύεται πάντα με λίγο... στυλ! 

Επίσης, μπορείτε να βρείτε στο ιστολόγιο της D' Class μια ποικιλία κειμένων που έχουν γράψει οι μικροί ενθουσιώδεις bloggers, πολλές φορές με τη συνοδεία βίντεο και φωτογραφιών, όπως ο 13χρονος Μαρίνος που φωτογραφίζει και περιγράφει με αγάπη το χωριό του.

Προβάλλοντας την οθόνη του iPad στην τηλεόραση μέσω του Apple TV,
μπορούμε να μοιραζόμαστε τα μυστικά του blogging ευκολότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces