13 Μαΐ 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ

Με χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση του σχολείου μας για το τέλος της σχολικής χρονιάς 2012- 2013 με θέμα 'Το παραμύθι στη ζωή του παιδιού'. Η γιορτή αυτή για την ολοκλήρωση ενός ακόμη δημιουργικού κύκλου μαθημάτων θα γίνει στις εγκαταστάσεις μας στη Λεωφόρο Κνωσού 49 το Σάββατο 1 Ιουνίου, ώρα 5.00 - 8.30 μ.μ.

Παραθέτουμε το συνοπτικό πρόγραμμα:

5.00 - 6.00 μ.μ.  Παρουσιάσεις μαθητών A’ και B’ Junior
Συζήτηση με τον Κώστα Στοφόρο (συγγραφέας) για την αξία του παραμυθιού

6.00 - 7.00 μ.μ.  Παρουσιάσεις μαθητών Α’ και Β’ Class
Παρουσίαση του παραμυθιού ‘ Food For Thought’ της Αγγελικής Χρηστάκη και συζήτηση για το πώς μια ιστορία μπορεί να στείλει το σωστό μήνυμα με τους Κώστα Στοφόρο και Αγγελική Χρηστάκη

7.00 - 8.30 μ.μ.  Παρουσιάσεις τάξεων C’, D’, E’, B2, ECPE Class
Παρουσίαση της μετάφρασης ενός ανέκδοτου παραμυθιού του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, το οποίο θα κυκλοφορήσει δωρεάν από την Ανοικτή Βιβλιοθήκη www.openbook.gr. Ομιλίες από Κώστα Στοφόρο και Χριστίνα Μαρκουλάκη (μεταφραστές του παραμυθιού στα Ελληνικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces