4 Απρ 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ TESOL GREECE: ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότερες φωτογραφίες από το συνέδριο εδώ.


Επιστρέψαμε από το συνέδριο του TESOL Greece με τις καλύτερες εντυπώσεις, έχοντας γνωρίσει καθηγητές από όλο τον κόσμο κι έχοντας ανταλλάξει πολλές χρήσιμες ιδέες. Επίσης, η παρουσίασή μας σχετικά με τη χρήση ιστολογίων από καθηγητές και μαθητές εξελίχθηκε ομαλά, με τα δείγματα της ηλεκτρονικής δουλειάς των μαθητών μας να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Μια σημαντική ανακοίνωση για το σχολείο μας είναι ότι η εκδήλωση για το τέλος της σχολικής χρονιάς ετοιμάζεται πυρετωδώς, με ορισμένους καλεσμένους- έκπληξη, οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι θα συμμετέχουν μετά από συνάντηση που είχαμε στην Αθήνα.

Ως επιστέγασμα όλων των παραπάνω, καταφέραμε να συμμετέχουμε στο εβδομαδιαίο ποδηλατικό γεγονός FreeDay, όπου χιλιάδες ποδήλατα κάνουν μια όμορφη βόλτα μέσα από πολλές περιοχές της Αθήνας.

Τα αναδιπλούμενα ποδήλατα πάνε παντού! Περισσότερες φωτογραφίες  εδώ..


Ένα ακόμα ιδιαίτερο νέο είναι ότι σε λίγες ημέρες θα υπάρχει στα ιστολόγιά του σχολείου μας ένα iBook με όλα τα κείμενα που έχουμε γράψει σχετικά με blogging και διδασκαλία, το οποίο φυσικά θα διατίθεται ελεύθερα. Στις επόμενες επισκέψεις σας θα ανακαλύψετε αυτό το ηλεκτρονικό δώρο!

Τέλος, αυτό είναι το υλικό που χρησιμοποιήσαμε στη παρουσίασή μας. Ελπίζουμε να φανεί χρήσιμο και καλωσορίζουμε κάθε είδους σχόλιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces