20 Ιαν 2013

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ TESOL GREECE


THE SECOND PRESENTATION FOR TESOL GREECE

Ετοιμαζόμαστε πλέον για τη δεύτερη παρουσίασή μας για τον σύλλογο καθηγητών Αγγλικής γλώσσας TESOL Greece. Το 34ο ετήσιο συνέδριο του συλλόγου θα γίνει στις 30-31 Μαρτίου στην Αθήνα, με στόχο τη προβολή της καινοτομίας στην εκπαίδευση. Η δική μας ομιλία θα έχει σχέση με την αξιοποίηση των ιστολογίων στη ξενόγλωσση τάξη  (θα είναι, δηλαδή, μια συνέχεια της πρώτης παρουσίασης), μέσω της οποίας ο καθηγητής μπορεί να εισάγει τους μαθητές σε μια ποικιλία θεμάτων, κερδίζοντας έτσι την αμέριστη προσοχή τους. Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το περιεχόμενο της παρουσίασης, μπορούν να επισκεπτούν το αγγλικό μας ιστολόγιο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces