29 Δεκ 2012

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ETAS JOURNAL

 Τεύχος 30, No. 1, Χειμώνας 2012

Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη όταν κοιτάξαμε στο γραμματοκιβώτιο κι εκεί ανακαλύψαμε το νέο τεύχος του ETAS Journal (το επίσημο περιοδικό της Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής της Ελβετίας), το οποίο φιλοξενεί το άρθρο μας 'Online Projects Among Greek and French EFL Students' σχετικά με την ηλεκτρονική αλληλογραφία των μαθητών μας με συνομηλίκους τους στη Γαλλία. Το άρθρο περιγράφει την συνεργασία αυτή, την γενικότερη οργάνωσή της και τους στόχους της, ο κυριότερος από τους οποίους είναι η αποτελεσματικότερη εξάσκηση της Αγγλικής γλώσσας. Ευχαριστούμε από καρδιάς την καθηγήτρια Αγγλικής, blogger και μέλος της εκδοτικής ομάδας του περιοδικού, Vicky Loras για την παρότρυνσή της να συμμετέχουμε κι εμείς σε αυτό το αξιόλογο εγχείρημα.

Διαβάστε περισσότερα στο ιστολόγιό μας 'Teaching and Learning English':

OUR E-PAL PROJECT ON THE ETAS JOURNAL 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces