17 Δεκ 2012

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ: ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η μικρή Μαίρη θέλει να κάνει ένα πάρτυ. Τι φαγητό να προσφέρει στους καλεσμένους της; Ένα βιβλίο για μαθητές Αγγλικών,  επιπέδου A1-B1, που γράφτηκε από την καθηγήτρια Αγγλικών Αγγελική Χρηστάκη και εικονογραφήθηκε από την καλλιτέχνιδα Κλειώ Χρηστάκη.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, στις 6 μ.μ. Μαθητές του σχολείου μας θα ενσαρκώσουν διάφορους ρόλους, εξηγώντας στο κοινό τη σημασία της υγιεινής διατροφής. Θα σας δούμε όλους εκεί!

www.facebook.com/FoodForThoughtChildrensReader 
food-for-thought-reader.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces