23 Οκτ 2012

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ MEDEA

Η σφραγίδα που λάβαμε.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι οι διαδικτυακές εργασίες που έχουμε πραγματοποιήσει με τους Γάλλους μαθητές της καθηγήτριας Aniella Lebeau έλαβαν διάκριση στον διαγωνισμό που διοργανώθηκε από την ιστοσελίδα για εκπαιδευτικούς ανά τον κόσμο, MEDEA Awards με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός αφορούσε τη χρήση τεχνολογίας στη ξενόγλωσση τάξη και συμπεριέλαβε 213 συμμετοχές από 32 χώρες. Η περιγραφή όλων των δραστηριοτήτων (emails, quizzes, glogs, διαγωνισμοί ανάγνωσης, κτλ) με τους Γάλλους φίλους μας εστάλη στους διοργανωτές του διαγωνισμού και έλαβε ειδικό έπαινο μαζί με άλλες 14 συμμετοχές, ενώ οι 9 φιναλίστ θα μάθουν ποιος κέρδισε το πρώτο βραβείο στις 14 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες.

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες, γραμμένες στα Αγγλικά, για τον διαγωνισμό και τις συμμετοχές σε αυτόν σε σελίδα του MEDEA.

Η περιγραφή όλων των διαδικτυακών εγχειρημάτων του σχολείου μας σε συνεργασία με τους μαθητές στη Γαλλία βρίσκεται στο αγγλικό μας ιστολόγιο. Στα Ελληνικά, σχετικές πληροφορίες καταγράφονται τακτικά στο ιστολόγιο που βρίσκεστε τώρα, στην κατηγορία 'online επικοινωνία'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ