30 Οκτ 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Πολύ τιμητικά, μας δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουμε σε σεμινάριο που διοργανώνει ο γνωστός σύλλογος καθηγητών Αγγλικής, TESOL Greece, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Η παρουσίασή μας θα έχει θέμα τη χρήση ιστολογίων στη ξενόγλωσση τάξη και κύριος στόχος θα είναι η πρακτική εφαρμογή της θεωρίας από τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το γεγονός στο αγγλικό μας ιστολόγιο:


Το βίντεο όπου οι μαθητές μας εξηγούν τι είναι ένα ιστολόγιο και τι μπορεί να προσφέρει σε ένα μαθητή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ