2 Σεπ 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ TESOL GREECEΒλέπετε το βίντεο που ετοιμάσαμε μετά από την τιμητική πρόσκληση του συλλόγου καθηγητών Αγγλικής TESOL Greece να παρουσιάσουμε σε ένα από τα events που με επιτυχία διοργανώνει κάθε χρόνο. Η παρουσίασή μας, που θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου 2012 στην Αθήνα, θα έχει σχέση με τη αξιοποίηση των ιστολογίων στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας. 'Οσοι καθηγητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν θα βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο Αγγλικό μας ιστολόγιο:

B-LOGGING IN THE EFL CLASSROOM (TESOL GREECE EVENT)

Στο βίντεο θα δείτε μερικούς από τους bloggers μαθητές μας να εξηγούν τι ακριβώς είναι τα ιστολόγια και γιατί τους αρέσει να κάνουν εξάσκηση της γλώσσας με αυτό τον τρόπο. Θα τους βρείτε, επίσης, στα συνήθη διαδικτυακά τους 'στέκια':

Χριστίνα, Νάσια και Ραφαέλα: girls-english.blogspot.gr
Μαρία και Ιζόλδη: markaki-literature.blogspot.gr
Μιχάλης: markaki-toefl.blogspot.gr 
Σωτηρία: sotiria-english.blogspot.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces